Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Demokratska stranka Srbije u Nišu proslavila Đurđevdan

rssBookmark and Share

06.05.2015. S.L. Južna Srbija Info

U Demokratskoj stranci Srbije u Nišu obeležen je Đurđevdan, krsna slava stranke. Sečenju kolača prisustvovali su mnogobrojni gosti, predstavnici političkog i javnog života Niša.

Slava u DSS-a u Nišu, Foto: Južna Srbija Info
Slava u DSS-a u Nišu, Foto: Južna Srbija Info

Sečenju slavskog kolača i obeležavanju krsne slave stranke u prostorijama niškog DSS-a prisustvovali su, osim funkcionera i članova, i mnogobrojne zvanice. Ovakva okupljanja mogu da budu i prilika za sumiranje rezultata, ali i predstavljanje planova.

-Protekli period za nas je bio dinamičan i dramatičan period, i danas, na dan naše krsne slave, prilika je da se ponovo ukaže na izvore i političke ideje koje su okupile hiljade ljudi, članova DSS-a, i odakle mogu da se izvuku i pouke za delovanje u budućem periodu. Imajući u vidu kroz šta je sve prošla Demokratska stranka Srbije, i iskustvo vlasti i iskustvo opozicije, potpuno kvalifikovano možemo, a i imamo pravo da ukažemo na sve nedostatke svakodnevnog života u Srbiji. Svakodnevica je turobna, vlada potpuna bezidejnost, potpuno odsustvo namere i verovatno nesposobnost da se rešavaju nagomilani problemi, upućuje na zaključak da su sve kritike DSS-a koje je ukazivao vlasti opravdane i dobronamerne. U tom smislu, naša današnja slava predstavlja još jedno naše okupljanje oko jedne političke ideje, kao manifestacije jedinstva stranke i spremnosti da se krene u nove političke procese.
Planove opredeljuje naša surova stvarnost – osnovni cilj je da se pripremimo za lokalne izbore, a nakon toga i predstojeće parlamentarne izbore, na kojima DSS mora da se vrati na mesto koje mu na političkoj sceni pripada, kaže Goran Đorđević, predsednik gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Nišu.

Obeležavanju slave DSS-a u Nišu, prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave, direktori mnogih javnih preduzeća i ustanova u gradu.


#   Goran Đorđević   DSS   slava   Đurđevdan
@dsscentar @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima