Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kako leskovački političari dele plen u kafani?

rssBookmark and Share

Leskovac 23.06.2015. Jugmedia, Južna Srbija Info

Novooizabrani gradski većnik i ugostitelj Goran Stojanović ispričao je kako leskovački političari dogovaraju koaliciju i dele plen u – kafani.

Kako leskovački političari dele plen u kafani?

„Pozovem ja Meska, Mesko (gradonačelnik Leskovca i lider SNS Goran Cvetanović p. n.) mi odbije poziv…Posle određenog perioda dođe mi poruka, kaže dođi na terasi ABC smo….Seli smo u čošku i počeli smo da pričamo. Ja mu kažem da sam se video sa Žikom. Žika insistira da uđemo u vlast iako sam ja protiv toga da uđemo u vlast, ali moraš da nam daš još jednu upravu. Šta se dešava na kraju. Ustaje i meni kaže – dajem ti inspekcijske poslove, ali to dajem zbog tebe, ne zbog Žiku. I, ustaje i kaže ajde da se izljubimo“.

Stojanović je član Udruženja Lige za Leskovac, koju je osnovao  Živojin Žika Stefanović, bivši lider SPS-a i donedavni predsednik Skupštine Leskovca, čiju je smenu i s te funkcije najavio novopečeni većnik.

„Menjamo ga večeras na vanrednoj sednici Skupštine jer je bio neaktivan i narušio je ugled udruženja tako što je išao u obilazak firme u stečaju“, kaže Stojanović.

Posle raskida sa SPS-om, u Ligi za Leskovac ostala su dva odbornika - Stefanović i Brankica Stojanović, ćerka Gorana Stojanovića.

Stefanović kaže da iza pokušaja njegovog rušenja stoji zapravo vodeća SNS u Leskovcu.

„SNS zazire od svega što se formira i što ima izgled na uspeh. Oni su, bukvalno, Gorana žapca kupili“, smatra Stefanović.

Od raskola u Ligi profitirala je samo porodica Gorana Stojanovića.

„Postao član gradske vlade, a na upražnjeno mesto odbornika došla njegova ćerka. I to mu je bilo malo pa je i sina ubacio u izbornu komisiju. Postavlja se pitanje da li moje udruženje postoji zbog neke porodice Stojanović“, pita se Živojin Stefanović, koji negira da je nagovarao Stojanovića da razgovora o koaliciji i dodeli kvota s Goranom Cvetanovićem.


#   Leskovac   Goran Cvetanović   Živojin Stefanović   Goran Stojanović   Brankica Stojanović
@CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima