Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Како лесковачки политичари деле плен у кафани?

rssBookmark and Share

Лесковац 23.06.2015. Југмедиа, Јужна Србија Инфо

Новооизабрани градски већник и угоститељ Горан Стојановић испричао је како лесковачки политичари договарају коалицију и деле плен у – кафани.

Како лесковачки политичари деле плен у кафани?

„Позовем ја Меска, Меско (градоначелник Лесковца и лидер СНС Горан Цветановић п. н.) ми одбије позив…После одређеног периода дође ми порука, каже дођи на тераси АБЦ смо….Сели смо у чошку и почели смо да причамо. Ја му кажем да сам се видео са Жиком. Жика инсистира да уђемо у власт иако сам ја против тога да уђемо у власт, али мораш да нам даш још једну управу. Шта се дешава на крају. Устаје и мени каже – дајем ти инспекцијске послове, али то дајем због тебе, не због Жику. И, устаје и каже ајде да се изљубимо“.

Стојановић је члан Удружења Лиге за Лесковац, коју је основао  Живојин Жика Стефановић, бивши лидер СПС-а и донедавни председник Скупштине Лесковца, чију је смену и с те функције најавио новопечени већник.

„Мењамо га вечерас на ванредној седници Скупштине јер је био неактиван и нарушио је углед удружења тако што је ишао у обилазак фирме у стечају“, каже Стојановић.

После раскида са СПС-ом, у Лиги за Лесковац остала су два одборника - Стефановић и Бранкица Стојановић, ћерка Горана Стојановића.

Стефановић каже да иза покушаја његовог рушења стоји заправо водећа СНС у Лесковцу.

„СНС зазире од свега што се формира и што има изглед на успех. Они су, буквално, Горана жапца купили“, сматра Стефановић.

Од раскола у Лиги профитирала је само породица Горана Стојановића.

„Постао члан градске владе, а на упражњено место одборника дошла његова ћерка. И то му је било мало па је и сина убацио у изборну комисију. Поставља се питање да ли моје удружење постоји због неке породице Стојановић“, пита се Живојин Стефановић, који негира да је наговарао Стојановића да разговора о коалицији и додели квота с Гораном Цветановићем.


#   Лесковац   Горан Цветановић   Живојин Стефановић   Горан Стојановић   Бранкица Стојановић
@CvetanovicG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима