Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pokret za PREOKRET: Saopštenje za medije, povodom slučaja Predraga Jelenković-a

rssBookmark and Share

13.02.2016. Južna Srbija Info

Gradski odbor Pokreta za prokret traži da se ispita da li je gospodin Predrag Jelenković zaista sam sebi povećao platu i sam sebe zaposlio u Skupštini grada Niša sa platom koja iznosi više od 60.000,00 dinara, kaže se u saopštenju između ostalog.

Pokret za PREOKRET: Saopštenje za medije, povodom slučaja Predraga Jelenković-a

Saopštenje prenosimo u celosti..

Ako je tačno je da funkcioner Predrag Jelenković sam sebe zaposlio i sebi odredio platu, pozivamo ga da podnese ostavku na sve svoje funkcije. Dok nadležni ćute, a stručnjaci kažu da je stvar sporna jer na Jelenkovićevom rešenju piše da je odluku doneo Administrativni odbor, koji se povodom ove odluke nije sastao, Gradski odbor Pokreta za preokret traži da se stvar što pre reši.

Da ne bi dolazilo više do ovakvih situacija u našem gradu, da bi bilo više mogućnosti za zaposlenje mladih i perspektivnih ljudi, pozivamo sve one koji se protive ovakvom načinu dolaženja do zarade da se pridruže javnom pozivu gospodinu Jelenkoviću da podnese ostavku.

Pokret za preokret se žestoko protivi svakoj vrsti zloupotrebe položaja.

Pokret za PREOKRET
Gradski odbor Niš

 


#   Predrag Jelenković   zloupotreba službenog položaja   saopštenje   Gradski odbor   Administrativni odbor   zaposlenje   Pokret za Preokret
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima