Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Saopštenje prokupačkih Dveri

rssBookmark and Share

07.04.2013. Povereništvo Dveri Prokuplje

Povereništvo Dveri u Prokuplju oglasilo se Saopštenjem koje prenosimo u celini.

Saopštenje prokupačkih Dveri

Povodom mogućeg potpisivanja Briselskog ultimatuma odnsno zaokruživanja ''nezavisnosti Kosova i Metohije'' od strane Vlade Srbije pozivamo Opštinski Odbor Srpske Napredne Stranke u Prokuplju i njenog predsednika gospodina Darka Laketića da u toku današnjeg dana uputi najoštriji protest svom predsedniku stranke gospodinu Aleksandru Vučiću!

I time jasno iznese  negativan stav o mogućem potpisivanju tog sramnog ultimatuma. Srpska Napredna Stranka kao najveća stranka vladajuće koalicije je dužna da opravda poverenje koje im je dato na predhodnim izbrima na kojima ona nije kandidovala predaju Kosova šiptarskim separatistima.

Očekujemo od predsednika Prokupačkog SNS-a gospodina Darka Laketića da ovim javnim protestom stane na stranu naroda od koga je njegova Straka dobila podršku na proteklim izborima. I samim tim  i dokaže da je u službi naroda a ne  još jedan partiski poslušnik!

Takođe pozivamo i ostale Opštinske Odbore svih stranaka koje čine vladajuću koaliciju odnosno Socijalističku Partiju Srbije i Ujedinjene Regione Srbije da u toku današnjeg dana učine isto.

Moramo biti svesni da je takozvana ''granica '' sa Kosovom na samo nekoliko kilometara od Prokuplja. Šiptarski separatisti se sigurno neće smiriti ako dođe do potpisivanja ovog ultimatima. Razmislite ko je sledeći?

 


#   Dveri   Opštinski odbor
@SPDveri @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima