Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zbog odlaska u toalet smenjena Danijela Milićević, GO SNS otkazan iz nepoznatih razloga?!

rssBookmark and Share

Crveni Krst gradska opština 27.11.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Odborničkom većinom, sekretar Skupštine opštine Crveni Krst Danijela Milićević, smenjena je sa te funkcije. Nezvanično, ovakav ishod nema odobrenje stranačkih organa u Nišu, zbog čega su naprednjaci trebali da razgovaraju na sastanku Gradskog odbora, zakazanom za utorak 28. novembra, koji je danas iznenada otkazan do daljnjeg.

Koliko
Koliko "juče" na proslavi Svete Petke u harmoniji, ali oko kadrovskih pitanja razmimoilaženje, Foto: Južna Srbija Info

Razrešenje Danijele Milićević, koja funkciju sekretara Skupštine opštine Crveni Krst u Nišu obavlja već sedam godina, je pokrenulo 13 odbornika, jer je napustila prethodnu sednicu Skupštine ove opštine zbog "odlaska u toalet" i to na pet minuta, bez odobrenja predsedavajućeg, čime je narušila njen ugled, stoji u obrazloženju predlagača?!

Na danas, iznenada odloženom sastanku Gradskog odbora SNS-a, koji je prvobitno zakazan za utorak 28. novembra, niški naprednjaci su trebali da raspravaljju o smeni Danijele Milićević, predlogu kandidata za novog direktora Turističke organizacije Niš, partijskoj nedisciplini, odnosno izbacivanju Miloša Banđura iz stranke i njegovoj smeni sa mesta zamenika gradonačelnika Niša.

Kako je portal Južna Srbija Info ranije pisao, da naprednjake u gradu očekuje težak vikend i da će se neslaganja oko kadrovskih pitanja nastaviti, očekivanja poznavalaca prilika u gradu na Nišavi su se i obistinila, a da stvar još nije "svršena", i da vikend ima produženi efekat, potvrđuje neočekivano odlaganje do daljnjeg, sastanka Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu.


#   SNS   Južna Srbija Info   Crveni Krst gradska opština   Miloš Banđur   Gradski odbor   Turistička organizacija Niš   Danijela Milićević
@sns_srbija @juznasrbija @Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima