Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vulin poručio Veseljiju da, kad "dođe" u Niš, prvo ide kod istražnog sudije sa lisicama na rukama!

rssBookmark and Share

Niš 19.09.2018. Južna Srbija Info

"Ako je Kadriju Veseljiju toliko stalo da dođe do Niša ja ću mu omogućiti da, kad god bude poželeo, pređe administrativnu liniju i da ga stražarno sprovedemo do istražnog sudije i upoznamo s pritvorskim kapacitetima u Nišu, što on kao ratni zločinac svakako zaslužuje"

Vulin poručio Veseljiju da, kad "dođe" u Niš, prvo ide kod istražnog sudije sa lisicama na rukama!

Ovo je poručio ministar odbrane Aleksandar Vulin na izjavu Kadrija Veseljija da Niš istorijski pripada tzv. „Kosovu“ i da će ga osvojiti.

"Pre nego što pošalje bilo čije dete da izgubi glavu, neka se prvo suoči sa pravdom i zločinima koje je počinio i to je jedini način kako će on videti Niš - sa lisicama, u policijskom vozilu, pred istražnim sudijom i odgovarajućim zatvorskim kapacitetima. Teroristi OVK-a nisu došli ni do Niša, ni mnogo dalje, ni u vreme kada je iza njih stajala sva sila NATO pakta. Naravno da to ne mogu ni sada da urade, a posebno ne sada kada čitav svet razume i vidi da se Aleksandar Vučić i naša država zalažu i bore za mir, a ne da neko drugi gine i da se narodi ovde sukobljavaju i gledaju kako im generacije nestaju u ratnim sukobima", poručio je ministar odbrane.

Kako je istakao, važno bi bilo da Evropska unija već jednom progovori i kaže „da li taj čovek, koji neprekidno poziva na rat i sukobe, govori i u njihovo ime“.

"Na Kosovu i Metohiji vladaju stranci i imaju političku moć. Pa bilo bi onda vreme da nam objasne da li je to s njihovom voljom ili nije. Ako jeste, ne bi bilo loše da onda svojim biračima u zemljama Evropske unije objasne da podržavaju čoveka koji bi sutra njihovu decu da šalje u neki novi rat pa neka oni objasne svojim biračima, poreskim obveznicima i građanima da podržavaju, ili u najmanju ruku tolerišu čoveka koji bi da zapali novi požar na Balkanu, a taj požar bez njihove dece neće moći da prođe. Ako im je stalo do mira i stabilnosti, do njihove dece, neka već jednom obuzdaju ovog ratnog huškača, neka omoguće da pravda stigne do njega i to će biti sasvim dovoljno", rekao je ministar Vulin.

Komentara: 0


#   Niš   Aleksandar Vulin   Ministarstvo odbrane   politika  Kadri Veselji
@VulinAleksandar @mo_i_vs @KadriVeseliKS @


 


[ Dodaj komentar ]