Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Povraćaj iz Hag" Dragana Bože Marjanovića

rssBookmark and Share

Prokuplje 08.02.2018. Južna Srbija Info

Prokupački Dom kulture poziva sve zainteresovane da u četvrtak 8. februara u 19 časova i 30 minuta dođu u pozorište i pogledaju urnebesnu komediju „Povraćaj iz Hag“, koju izvodi glumac Narodnog pozorišta iz Vranja Dragan Boža Marjanović.

"Povraćaj iz Hag" Dragana Bože Marjanovića

Ova monodrama je napisana na lokalnom arhaičnom vranjanskom govoru, a lik Rokija u predstavi tumači glumac Marjanović, koji je publici širom zemlje poznat i po predstavama „Ja Aleksa“, „Sam protiv NATO-a“ i mnogim drugim.

Za „Povraćaj iz Hag“, koji će Prokupčani gledati u četvrtak, Marjanović je uradio režiju, scenografiju i izabrao muziku. Tekst je napisao Branislav Marković.

Uz ovu urnebesnu komediju, kako kažu organizatori nasmejaćete se do suza, jer ona govori o sitnom lopovu i šverceru, koga je život stalno bacao ka zatvorskoj ćeliji. Lik Rokija, koga tumači Marjanović se ispoveda pred publikom, koja mu je došla u posetu u zatvor i tada počinje čitav zaplet.

Da ne biste ostali bez karte, jer za predstavu „Povraćaj iz Hag“ vlada veliko interesovanje, potrebno je da je rezervišete na broj telefona 027/324-370. Cena karte je 300 dinara.

Komentara: 0


#   Prokuplje   Pozorište Bora Stanković  komedija  Dom kulture Prokuplje  Dragan Boža Marjanović  Povraćaj iz Hag predstava
@
[ Dodaj komentar ]