Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова научна едукативна мисао

rssBookmark and Share

07.05.2013. мр Душица Бировљевић

Зборник радова НОВА НАУЧНА ЕДУКАТИВНА МИСАО “Innovation…that’s it!”

Нова научна едукативна мисао

Зборник радова, Нова научна едукативна мисао, под називом “Innovation…that’s it!” настао је као плод сарадње Номотехничког Центра Београд, који се бави издаваштвом и правним саветима, са базом од преко стотину самосталних издања написаних од стране магистра и доктора правних наука и Ц:Е:Т Платформ из Београда, младе организације чија је претежна делатност едукација а све у жељи да би се помогло све већем броју младих људи, који се суочава са суровом реалношћу да нису у могућности да у научном часопису или издавачкој кући објаве свој научни рад без велике новчане надокнаде. Траже се радови који су можда почетак пословних идеја! Битно је да студенти и истраживачи буду креативни и да  имају иноватине идеје! Једини услов је да имају везе са Социјалним напредком Републике Србије.  Циљ конкурса је да подстакнемо младе људе да што више објављују своје радове.

Уколико сте студенти основних, постдипломских и докторских студија свих акредитованих Универзитета у Републици Србији и региону или Истраживачи било да сте у радном односу или не, пошаљите своје радове који имају везе са Социјалним напредком Републике Србије з једне од следећих области:
•    Друштвених и хуманистичких наука (економије, права, политичких наука, филозофије, маркетинга)
•    Културе

Конкурс је отворен од 29.априла до 29.маја 2013.године. Пријавни формулар можете добити упитом на маил адресе: nomcentar@gmail.com I office@cetplatform.org .

Све информације можете наћи на нашем Блогу: http://innovationthatisit.blogspot.com/ или Фејсбук страници: https://www.facebook.com/NomotehnickiCentarBeograd

https://www.facebook.com/events/452477571504831/

https://webgate.ec.europa.eu/socialinnovationeurope//node/3988

Коментара: 0


#   наука   студенти
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима