Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички: Вредан бод са Бановог брда

rssBookmark and Share

20.08.2017. ФК Раднички, Јужна Србија Инфо

Јуче су се на Бановом брду у Београду у 20 часова састали тимови ФК „Чукарички“ и ФК“Раднички“. Екипа Радничког је на овај меч дошла везавши претходно три победе над Земуном, Мачвом и Радом са освојених 9 бодова и са једном утакмицом мање.

Раднички: Вредан бод са Бановог брда

Како је и најављено на прес конференцији поводом ове утакмице да ће Раднички играти своју игру, Нишлије су се свим силама трудиле да наметну свој темпо што је дало резултата у великом делу другог полувремена, али је утакмица поред неколико шанси за оба тима завршена поделом бодова и резултатом од 0:0. Када су жути картони у питању скор је био нешто другачији.Домаћини су на овој утакмици зарадили две опомене, једну у 65.минуту а другуубрзо потом у 68. минуту док су гости кући понели један жути картон, добивши га у 55.минуту.

Боје Радничког из Нишу су бранили: 01 Живковић,13 Аксентијевић, 06 Томић,26 Симуновић, 19 Субић,18 Ковачевић,24 Јовановић,08 Стојановић Сл, 11 Арсић, 80 Голубовић и25 Павков. Резерве су били:12 Браћ, 05 Стевановић, 07 Стојановић С.,09 Мркић,14 Петровић, 23 Ивановић,33 Станковић. Као измене на терен су ушли и Милош Петровић, Саша Стојановић и Никола Стевановић. Утакмицу је пред око 500 гледалаца судио Ненад Ђокић. Након ове утакмице Раднички је наставио низ утакмица без пораза освојивши десет бодова пред заостали меч са лучанском Младошћу који се игра већ наредне среде на Чаиру са почетком од 18 часова.


#   фудбал   Милош Петровић   Раднички ФК   Саша Стојановић   Чукарички ФК
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима