Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дајте крв - добијете улазницу за ''Нисомниу'' !

Bookmark and Share

07.09.2011. Аutor : Stefan Radović

Нишки културни центар подржао је капању института за трансфузију крви у Нишу ''Твојих пет минута нечији цео живот'' и обезбедио пропуснице за дводневни музички фестивал ''Нисомниа'' који се 9 и 10 Септембра одржава у Нишкој Тврђави.

Дајте крв - добијете улазницу за ''Нисомниу''  !

НИШ , 7. септембра 2011. (Јужна Србија) - Првих 30 добровољних даваоца крви,који од 8.Септембра дају крв у служби за трансфузију крви у Нишу добиће по једну пропусницу за музички фестивал ''Нисомниа',Казала је Јелена Томовски Живић ПР института за трасфузију крви у Нишу.

Иначе,како је''Јужна Србија ''већ писала крви у Нишу нема довољно.

Овогодишње издање музичког фестивала Нисомниа и Чупиног рок меморијала ''Најважније је бити здрав'' биће одржано 09. и 10. септембра.

Главни програм ће бити организован у рововима Тврђаве, а из Нишког културног центра, који је организатор фестивала, најаваљују и пратеће манифестације.

Прве вечери наступиће бендови Лолобриђида, Лет 3 и Грамофонџије, а друге вечери Дисциплина кичме и прошлогодишњи победници меморијала Док-7.

У такмичарском делу меморијала ''Најважније је бити здрав'' (10. септембар) свираће КЗП, Decokvariteqi, Critical Solution и Suffering's The Price.

Карте се продају по цени од 500 динара за појединачну улазницу и 700 динара за комплет.


#   Јужна Србија регион   крв   Нишки културни центар   Дисциплина кичме
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима