Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градоначелник Булатовић напустио седницу СГ због давања исказа

rssBookmark and Share

Ниш 11.08.2016. З.С. Јужна Србија Инфо

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић напустио данашњу седницу Скупштине Града на којој се расправљало о раду јавних предузећа и о ГУП-у, због давања исказа у Основном јавном тужилаштву.

Фото архива: tvkcn.net
Фото архива: tvkcn.net

"Против мене се не води никакав кривични поступак, а ја сам као десетине људи у предходних десет година позван да дам исказ и ништа више од тога", рекао је градоначелник Булатовић и додао, "не осећам никакву одговорност, јер су те обавезе настале пре мог доласка у ФК "Раднички" и пресуде, и скидање новца са рачуна од потражитеља противно вашој вољи, а притом текући рачуни Радничког су том временском периоду били стално у блокади, тако да овде нема места личној одговорности, јер то није био мој приватни клуб!"

Наиме, ради се о неплаћеном порезу на плате и доприносе ФК "Раднички" од 2,3 милиона динара из ранијег периода, а Булатовић је ступио на место председника Управног одбора у мају 2014. године.

Опозиција је негодовала јер није добила обавештење да ће гадоначелник Ниша напустити седницу, сматрајући и да није добро да Ниш има првог човека против кога се води поступак.

 


#   Ниш   порез   Пореска управа   Раднички ФК   Дарко Булатовић   седница   исказ   Основно јавно тужилаштво   Скупштина града Ниша   кривични поступак   доприноси   текући рачуни
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима