Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дилер и "муштерија" ухапшени у шумарку

rssBookmark and Share

26.11.2014. Јужна Србија Инфо/Блиц

Нишка полиција ухапсила је М.А. (28) из Ниша због сумње да је поседовао 25,4 грама хероина намењеног даљој продаји.

Дилер и "муштерија" ухапшени у шумарку

Код М.А. полиција је приликом легитимисања и прегледа гардеробе пронашла око 2,4 грама хероина док је претресом стана нађено још 23 грама истог опијата спакованог у осам пакетића.

- Полиција је поставила заседу у шумарку у којем се скупљају дилери. Када је наишао М.А. они су га легитимислаи и претресли. Он је покушао да неопажено одбаци пакетић са дрогом, али је примећен. У том тренутку је наишао З.М. за кога се претпоставља да је дошао да купи хероин, јер је код себе имао шприц и иглу.

Будући да није имао дрогу, он није приведен у седиште полицијске управе у Нишу по том основу на саслушање али је одмах одведен у лесковачки затвор јер постоји наредба да се упути на издржавање казне, каже за наш лист извор близак истрази.

Полиција је претресла и кућу М.А. па је у помоћној згради нађено још осам пакетића хероина, укупне тежине 23 грама. Заплењена дрога вредна је око 50.000 динара.

Против М.А. полиција је поднела пријаву пре два месеца због 40 грама марихуане коју је скривао у једној напуштеној кући.

Осумњичени М.А. спроведен је надлежном тужилаштву у Нишу.


#   полиција   хапшење   дилер   хероин   муштерија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима