Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Diler i "mušterija" uhapšeni u šumarku

rssBookmark and Share

26.11.2014. Južna Srbija Info/Blic

Niška policija uhapsila je M.A. (28) iz Niša zbog sumnje da je posedovao 25,4 grama heroina namenjenog daljoj prodaji.

Diler i "mušterija" uhapšeni u šumarku

Kod M.A. policija je prilikom legitimisanja i pregleda garderobe pronašla oko 2,4 grama heroina dok je pretresom stana nađeno još 23 grama istog opijata spakovanog u osam paketića.

- Policija je postavila zasedu u šumarku u kojem se skupljaju dileri. Kada je naišao M.A. oni su ga legitimislai i pretresli. On je pokušao da neopaženo odbaci paketić sa drogom, ali je primećen. U tom trenutku je naišao Z.M. za koga se pretpostavlja da je došao da kupi heroin, jer je kod sebe imao špric i iglu.

Budući da nije imao drogu, on nije priveden u sedište policijske uprave u Nišu po tom osnovu na saslušanje ali je odmah odveden u leskovački zatvor jer postoji naredba da se uputi na izdržavanje kazne, kaže za naš list izvor blizak istrazi.

Policija je pretresla i kuću M.A. pa je u pomoćnoj zgradi nađeno još osam paketića heroina, ukupne težine 23 grama. Zaplenjena droga vredna je oko 50.000 dinara.

Protiv M.A. policija je podnela prijavu pre dva meseca zbog 40 grama marihuane koju je skrivao u jednoj napuštenoj kući.

Osumnjičeni M.A. sproveden je nadležnom tužilaštvu u Nišu.


#   policija   hapšenje   diler   heroin   mušterija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima