Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Изазвали саобраћајне удесе због алкохола и дроге

rssBookmark and Share

Бојник 22.06.2021. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу, Лебану и Бојнику, у току викенда, зауставили су седморо возача који су управљали возилом под дејством алкохола, троје који су возили под дејством психоактивних супстанци и једног који је одбио да се тестира.

Изазвали саобраћајне удесе због алкохола и дроге

Тридесетдвогодишњи возач „голфа“ који је управљао аутомобилом са 2,39 промила алкохола у организму изазвао је саобраћајну незгоду на ауто-путу, у којој нико није повређен.

Полиција је у Лебану зауставила четрдесетпетогодишњег возача „бмв“ и педесетдеветогодишњег возача „хјундаија“ који су возили са 1,49 и 1,33 промила алкохола у крви, као и двоје бициклиста, тридесетосмогодишњег мушкарца и тридесетогодишњу жену који су возили под дејством психоактивних супстанци.

Такође, полиција је у Бојнику из саобраћаја искључила тридесетпетогодишњу жену која је управљала „нисаном“ са 1,21 промил алкохола у организму, седамдесеттрогодишњег возача „пежоа“ који је возио са 1,37 промила, као и педесетчетворогодишњег возача камиона „форд транзит“ који је одбио да се алкотестира.

У центру Лесковца заустављени су тридесетогодишњи возач „рено-мегана“ и четрдесетдвогодишњи возач „аудија“ који су управљали возилом под дејством психоактивних супстанци, као и тридесетогодишњи возач „голфа“ који је возио са 2,59 промила алкохола у крви.

Против свих возача поднете су прекршајне пријаве по Закону о безбедности саобраћаја на путевима.

 


#   Бојник   Лебане   саобраћајна незгода   алкохол   ПУ Лесковац   психоактивне супстанце
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима