Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Љубисављевић: Сломили ми руку јер сам тражио зарађено

rssBookmark and Share

21.08.2015. Д.К. Белами, Јужна Србија Инфо

Нишлија Иван Љубисављевић пријавио је полицији бившег послодавца Слободана Денчића у чијој је пекари радио девет месеци јер је, како тврди, наручио његово премлаћивање.

Фото: Белами
Фото: Белами

Незапамћено малтретирање, које је кулминирало ломљењем руке, догодило се 11. августа у кафани у којој је Љубисављевић договорио састанак са газдом ради договора око исплате 120.000 динара, колико му је, по његовим тврдњама, бивши послодавац остао дужан за прековремени рад.

- Превозио сам хлеб, брашно, дрва… возио сам без престанка задњих пет месеци и било је договорено да ми се то плати. Те вечери смо се нашли у кафани а убрзо су се појавила двојица која су се представила као његови пријатељи и села за суседни сто. Када сам од газде затражио паре и запретио да ћу га пријавити инспекцији и полицији та двојица су дошла за наш сто. Казали су ми да ће ми поломити руке и ноге, да ћу добити метак, силовати ми супругу, побити племе и семе, да ће ме исецкати на парчиће а затим мојим месом нахранити псе…. малтретирање је трајало четири сата. Један од њих, којег знам као Сика, ме је убадао виљушком и казао да ће ме, ако пробам да одем, избости ножем – описује своје муке Љубисављевић.

Међутим, најгоре је за Љубисављевића тек следило.

- У једном тренутку, тај други батинаш који се представио као Чоља, ми баца чашу вина у лице, газда ме хвата за десну руку да не могу да мрднем а Сика ме хвата за прсте. Чујем ломљаву, пуцање…. одмах сам знао да ми је рука сломљена. На крају ме је газда одвезао кући и опет запретио да ником ништа не причам – каже Иван и наставља:

- Лекар је утврдио да су ми поломљена два прста леве руке те да ми је палац ишћашен што се сматра тешком телесном повредом па сам о свему обавестио полицију и очекујем да они који су ми ово урадили буду кажњени – закључује Љубисављевић.

Нишка полиција је потврдила да је у току рад на овом случају те да ће против одговорних за Љубисављевићево поврђјивање бити поднете кривичне пријаве.

Денчић: Ја га нисам ни пипнуо
Љубисављевић газда потврђује да се са бившим радником расправљао али тврди да не зна ко га је повредио.

- Ништа му не дугујем, расправљали смо се око других ствари. Била су са нама и та двојица момака које он помиње али ја нисам видео да га је неко од њих повредио. Тачно је једино да сам га одвезао кући – тврди Слободан Денчић.


#   исплата   полиција   пекара   зарада   лом   Иван Љубисављевић   рука   Слободан Денчић   кривичне пријаве
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима