Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ljubisavljević: Slomili mi ruku jer sam tražio zarađeno

rssBookmark and Share

21.08.2015. D.K. Belami, Južna Srbija Info

Nišlija Ivan Ljubisavljević prijavio je policiji bivšeg poslodavca Slobodana Denčića u čijoj je pekari radio devet meseci jer je, kako tvrdi, naručio njegovo premlaćivanje.

Foto: Belami
Foto: Belami

Nezapamćeno maltretiranje, koje je kulminiralo lomljenjem ruke, dogodilo se 11. avgusta u kafani u kojoj je Ljubisavljević dogovorio sastanak sa gazdom radi dogovora oko isplate 120.000 dinara, koliko mu je, po njegovim tvrdnjama, bivši poslodavac ostao dužan za prekovremeni rad.

- Prevozio sam hleb, brašno, drva… vozio sam bez prestanka zadnjih pet meseci i bilo je dogovoreno da mi se to plati. Te večeri smo se našli u kafani a ubrzo su se pojavila dvojica koja su se predstavila kao njegovi prijatelji i sela za susedni sto. Kada sam od gazde zatražio pare i zapretio da ću ga prijaviti inspekciji i policiji ta dvojica su došla za naš sto. Kazali su mi da će mi polomiti ruke i noge, da ću dobiti metak, silovati mi suprugu, pobiti pleme i seme, da će me iseckati na parčiće a zatim mojim mesom nahraniti pse…. maltretiranje je trajalo četiri sata. Jedan od njih, kojeg znam kao Sika, me je ubadao viljuškom i kazao da će me, ako probam da odem, izbosti nožem – opisuje svoje muke Ljubisavljević.

Međutim, najgore je za Ljubisavljevića tek sledilo.

- U jednom trenutku, taj drugi batinaš koji se predstavio kao Čolja, mi baca čašu vina u lice, gazda me hvata za desnu ruku da ne mogu da mrdnem a Sika me hvata za prste. Čujem lomljavu, pucanje…. odmah sam znao da mi je ruka slomljena. Na kraju me je gazda odvezao kući i opet zapretio da nikom ništa ne pričam – kaže Ivan i nastavlja:

- Lekar je utvrdio da su mi polomljena dva prsta leve ruke te da mi je palac išćašen što se smatra teškom telesnom povredom pa sam o svemu obavestio policiju i očekujem da oni koji su mi ovo uradili budu kažnjeni – zaključuje Ljubisavljević.

Niška policija je potvrdila da je u toku rad na ovom slučaju te da će protiv odgovornih za Ljubisavljevićevo povrđjivanje biti podnete krivične prijave.

Denčić: Ja ga nisam ni pipnuo
Ljubisavljević gazda potvrđuje da se sa bivšim radnikom raspravljao ali tvrdi da ne zna ko ga je povredio.

- Ništa mu ne dugujem, raspravljali smo se oko drugih stvari. Bila su sa nama i ta dvojica momaka koje on pominje ali ja nisam video da ga je neko od njih povredio. Tačno je jedino da sam ga odvezao kući – tvrdi Slobodan Denčić.


#   isplata   policija   pekara   zarada   lom   Ivan Ljubisavljević   ruka   Slobodan Denčić   krivične prijave
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima