Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Полицајац сломио руку јурећи разбојника по Нишу

rssBookmark and Share

23.11.2014.

Полиција је ухапсила А.Д. (19) из Ниша који се сумњичи да је за нешто више од месец дана починио 22 крађе и разбојништва. Јурећи за лоповом један полицајац је пао и сломио руку али је разбојник ипак сустигнут и приведен.

Полицајац сломио руку јурећи разбојника по Нишу

"Он је управо излазио из таксија у Улици краљевића Марка када га је полицјија уочила. Почео је да бежи, један полицајац је покушавајући да га сустигне пао и поломио руку. То је други полицајац који се повређује јурећи га јер се пре две недеље и један припадник групе за сузбијање крађа и разбојништава задобио посекотине покушавајући да га ухвати", рекао је извор за "Блиц".

Серијски пљачкаш је до сада три пута привођен и пуштан, јер због штрајка адвоката није могла да му се обезбеди обавезна одбрана, будући да је тада хватан за мање крађе.

Међутим, он је након тога почео незаустављиво да пљачка ређајући кривична дела једно за другим. Сумња се да је два последња разбојништва – у месари и једном драгстору, носећи кацигу и маску на глави, извео баш он.

Он ће после најновијег хватања он ће бити приведен тужлаштву које ће одлучити о томе да ли ће бити затражено одређивање притвора, пише "Блиц".

 


#   хапшење   полицајци
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима