Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Policajac slomio ruku jureći razbojnika po Nišu

rssBookmark and Share

23.11.2014.

Policija je uhapsila A.D. (19) iz Niša koji se sumnjiči da je za nešto više od mesec dana počinio 22 krađe i razbojništva. Jureći za lopovom jedan policajac je pao i slomio ruku ali je razbojnik ipak sustignut i priveden.

Policajac slomio ruku jureći razbojnika po Nišu

"On je upravo izlazio iz taksija u Ulici kraljevića Marka kada ga je policjija uočila. Počeo je da beži, jedan policajac je pokušavajući da ga sustigne pao i polomio ruku. To je drugi policajac koji se povređuje jureći ga jer se pre dve nedelje i jedan pripadnik grupe za suzbijanje krađa i razbojništava zadobio posekotine pokušavajući da ga uhvati", rekao je izvor za "Blic".

Serijski pljačkaš je do sada tri puta privođen i puštan, jer zbog štrajka advokata nije mogla da mu se obezbedi obavezna odbrana, budući da je tada hvatan za manje krađe.

Međutim, on je nakon toga počeo nezaustavljivo da pljačka ređajući krivična dela jedno za drugim. Sumnja se da je dva poslednja razbojništva – u mesari i jednom dragstoru, noseći kacigu i masku na glavi, izveo baš on.

On će posle najnovijeg hvatanja on će biti priveden tužlaštvu koje će odlučiti o tome da li će biti zatraženo određivanje pritvora, piše "Blic".

 


#   hapšenje   policajci
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima