Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ПУЦЊАВА У НИШУ: Рањен сарадник убијеног кик-боксера Милоша Савића

rssBookmark and Share

06.10.2014. Курир

Нишлија М.М. (29) иначе близак пријатељ Милоша Савића (29) који је убијен у сачекуши 2. јуна ове године, рањен је под још неразјашњеним околностима у недељу ујутро. Он је због ране нанете ватреним оружјем затражио помоћ у нишком Клиничком центру али је одбио да полицији објасни како је дошло до повређивања.

ПУЦЊАВА У НИШУ: Рањен сарадник убијеног кик-боксера Милоша Савића

Полиција је искључује да је рањавање М.М. повезано са убиством Савића које још увек није решено. Како сазнајемо, рањавање је пријавио Клинички центар док М.М. није желео да сарадјује са органима гоњења.

- Он је одбио да разговара са полицијом тако да је за сада непознато како је рањен. Полиција је обавила увиђај на возилу и ради се на расветљавању тог догађаја – кажу наши саговорници из истраге.

Не искључује се могућност да напад на М.М. није био безазлен без обзира на лакшу повреду јер је повређени младић на себи имао панцир.

- Могуће је да га је панцир спасио, те да је зато задобио само повреду по руци. Познато је да годинама носи заштитни прслук, јер је након више напада на Савића и његову групу био забринут за своју безбедност – кажу наши извори.

Полиција и даље радни на проналажењу особе која је са више хитаца у главу, највероватније из аутоматског оружја усмртила његовог пријатеља Милоша Савића. Посао им отежава то што су убице запалиле возило „ауди А6“ којим су дошле до места злочина.. Оно што је сигурно је да је напад био брижљиво испланиран јер је Савић нападнут испред теретане у коју је редовно долазио.

Истоветан напад догодио се марта 2012. године испред дискотеке „Студио“, када је на Савића, који се тада налазио у свом„поршеу“ пуцано из калашњикова након чега су се убице удаљиле „аудијем А6“ бугарске регистрације који је пронађен запаљен у близини парка Чаир.

Савић је тада рањен у груди а нападачи нису пронадјени па се не искључује могућност да исти људи стоје иза убиства. Мотив убиства такође није утврђен, али се зна да је Савић имао много непријатеља јер је био умешан у различите криминалне активности, укључујући и зеленашење.

Директор нишког Ургентног центра Миодраг Лазић потврдио је да је ова здравствена установа збринула рањеника.

- Младић је дошао до болнице својим возилом и затражио лекарску помоћ. Устрановљено је да има рану нанету ватреним оружјем на десној подлактици због чега је упућен на даље лечење на Клинику за пластичну хирургију – каже Лазић.

Предраг Ковачевић пластични хирург саопштио је да се радило о лакој телесној повреди па је М.М. јуче отпуштен на кућно лечење.

- Рана на лакту је обрађена, оцењено је да даља хоспитализација није потребна па ће пацијент надаље лекарску помоћ добијати амбулантно – рекао је Ковачевић.


Завера ћутања

Милош Савић је такодје одбијао да сарадјује са полицијом Увек је говорио да не зна ко га напада јер никоме ништа није скривио. .


#   полиција   пуцњава   Клинички центар   Милош Савић   рањавање   Предраг Ковачевић   Миодраг Лазић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима