Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сахрањен Пигма, убица већ напустио земљу?!

rssBookmark and Share

25.03.2016. Курир

Истрагу отежава недостатак трагова на месту где је изрешетан, што потврђује тезу да га је оверио професионалац.

Курир
Курир

Убица Славише Динчића Пигме (45), односно Саше Ристића, како му је право име, који је у уторак ликвидиран у Милентијевој улици у центру Ниша највероватније је већ напустио Србију, каже извор Курира из истраге.

- Начин извршења дела, посебно недостатак било каквих трагова на месту убиства подржава уверење да је Динчића убио професионални убица. Баш то отежава истрагу јер је врло могуће да је он већ изашао из земље - открива наш саговорник из истраге.

Унајмљени атентатор
С обзиром на то да је на основу резултата досадашње истраге установљено да је његов атентатор унајмљен да га ликвидира, полиција испитује везу овог догађаја с претходним нападом на њега. Наиме, Пигма је 2010. преживео један покушај убиства у Холандији, кад је изрешетан и правим чудом остао је жив. Нападачи су били наши држављани, припадници тамошњих криминалних група.

- На њега је пуцано у једном угоститељском објекту у Амстердаму. Погођен је једним метком у главу, а још пет хитаца задобио је у тело. Лечио се неколико година и правим чудом је преживео - прича наш извор.


#   полиција   убиство   атентат   Славиша Динић       покушај убиства
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима