Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Аутобус тешко повредио девојчицу у Грејачу

rssBookmark and Share

Алексинац 10.11.2020. Алексинац.Нет

У селу Грејачу јуче око 15 часова се догодила саобраћајна незгода где је аутобус фирме "Дојчиновић" ударио девојчицу 6 разреда која је том приликом задобила тешке телесне повреде опасне по живот.

Илустрација
Илустрација

Девојчица Теодора Младеновић је оперисана у болници у Нишу, где је примила 16 боца крви али је и даље у коми. Операције су трајале више од осам сати непрекидно.

Након незгоде позвана је хитна помоћ из Алексинца и на долазак хитне помоћи чекало се јако дуго, што је иначе чест случај када су у питању села Грејач, Дреновац и Дашница.

Након незгоде, а поводом збрињавања повређене ученице огласили су се хуманитарни активисти, конкретно клуб добровољних даваоца крви из Алексинца.

Једанаестогодишња Теодора Младеновић ученица 5. разреда основне школе у грејачу тешко је повређена у саобраћајној несрећи када је ударио и тешко повредио аутобус који превози запослене раднике фирме "Јура".

Тешко повређена Теодора са вишеструким преломима хитно је оперисана у дечјој хируршкој клиници у ниши и по речима оца Ивице трајала је више од 11 сати. Захваљујући пожртвованости и високој професионалности и стручности хируршких тимова мала Теодора је извучена из чељусти смрти.

Њена борба за живот траје и наставља се из дана у дан и за спас је у овом тренутку потребна крв нулте групе негативни резус фактор. Крв се може дати у заводу за трансфузију крви у нишу сваког дана.

Алексинац.Нет


#   Алексинац   саобраћајна незгода   Грејач   Теодора Младеновић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима