Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ујак имао секс са једанаестогодишњом сестричином

rssBookmark and Share

Малошиште 07.07.2017. Д.К. Народне новине, Белами, Јужна Србија Инфо

Нишка полиција ухапсила је Бранислава З. (21) из дољевачког села Малошиште због обљубе детета, јер је имао сексуалне односе са једанаестогодишњом А.А, ћерком његове полусестре Р.А.

Ујак имао секс са једанаестогодишњом сестричином

Манијака је полицији пријавила мајка оштећене, која је посумњала да се између њих нешто дешава, а лекарски преглед је показао да је девојчица дефлорисана. Бранислав је признао да је обљубио сетричину, што је потврдила и А.А., али је казала и да није ни знала шта је то што јој ујак ради.

Како сазнајемо, Р.А. се полицији обратила у среду и оптужила Бранислава за напаствовање детета.

Она је посумњала да Бранислав има нешто са њеном девојчицом јер је чула телефонски разговор и да му се она обраћа надимком од миља „Бане“. Када је „притиснула“ мала је све признала па је мајка отишла право у полицију. Лекарски преглед је потврдио да девојчица није невина, али и да није у другом стању. Укључио се Центар за социјални рад па је дете збринуто у хранитељској породици а Бранислав је ухапшен, кажу наши саговорници из истраге.

Шест пута обљубио сестричину
Како је утврђено досадашњом истрагом, Бранислав је бар шест пута имао односе са девојчицом уназад годину дана, што значи да је са злостављањем почео када је била десетогодишњакиња. Последњи пут је то учинио у понедељак када је повео на аутобуску станицу, а секс са дететом имао је на ливади. 

Његово хапшење, и то због обљубе сестричине, изненадило је његову фамилију. Марина Бећировић, која је удата за Браниславовог брата, каже да никад није посумњала да се између њега и А.А. нешто дешава.

До пре два месеца девојчица је са родитељима живела овде у селу, али им је кућа изгорела. Мајка се уплашила да ће јој одузети четворо деце па је отишла у Београд. Међутим, мала је имала обичај да бежи од куће и да долази овде. Тако сам је у понедељак нашла у жбуњу иза наше куће. Бранислав се тада понудио да је одведе до аутобуске станице и да је пошаље мајци и ја сам је послала са њим. Јуче сам чула да су га ухапсили јер је мајка сазнала да је девојчица „упропашћена“, прича Марина. Додаје да никада не би помислила да је њен девер способан за тако нешто.

Кад сам чула за то сва сам се најежила, детета ми мога. Он је тако добар, не знам шта му је било. Његова мајка непрестано плаче откако је чула за хапшење. Сви смо у шоку, казала је запрепашћена жена.

 


#   Центар за социјални рад   Малошиште   ПУ Ниш   обљуба   лекарски преглед   сестричина
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима