Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ujak imao seks sa jedanaestogodišnjom sestričinom

rssBookmark and Share

Malošište 07.07.2017. D.K. Narodne novine, Belami, Južna Srbija Info

Niška policija uhapsila je Branislava Z. (21) iz doljevačkog sela Malošište zbog obljube deteta, jer je imao seksualne odnose sa jedanaestogodišnjom A.A, ćerkom njegove polusestre R.A.

Ujak imao seks sa jedanaestogodišnjom sestričinom

Manijaka je policiji prijavila majka oštećene, koja je posumnjala da se između njih nešto dešava, a lekarski pregled je pokazao da je devojčica deflorisana. Branislav je priznao da je obljubio setričinu, što je potvrdila i A.A., ali je kazala i da nije ni znala šta je to što joj ujak radi.

Kako saznajemo, R.A. se policiji obratila u sredu i optužila Branislava za napastvovanje deteta.

Ona je posumnjala da Branislav ima nešto sa njenom devojčicom jer je čula telefonski razgovor i da mu se ona obraća nadimkom od milja „Bane“. Kada je „pritisnula“ mala je sve priznala pa je majka otišla pravo u policiju. Lekarski pregled je potvrdio da devojčica nije nevina, ali i da nije u drugom stanju. Uključio se Centar za socijalni rad pa je dete zbrinuto u hraniteljskoj porodici a Branislav je uhapšen, kažu naši sagovornici iz istrage.

Šest puta obljubio sestričinu
Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, Branislav je bar šest puta imao odnose sa devojčicom unazad godinu dana, što znači da je sa zlostavljanjem počeo kada je bila desetogodišnjakinja. Poslednji put je to učinio u ponedeljak kada je poveo na autobusku stanicu, a seks sa detetom imao je na livadi. 

Njegovo hapšenje, i to zbog obljube sestričine, iznenadilo je njegovu familiju. Marina Bećirović, koja je udata za Branislavovog brata, kaže da nikad nije posumnjala da se između njega i A.A. nešto dešava.

Do pre dva meseca devojčica je sa roditeljima živela ovde u selu, ali im je kuća izgorela. Majka se uplašila da će joj oduzeti četvoro dece pa je otišla u Beograd. Međutim, mala je imala običaj da beži od kuće i da dolazi ovde. Tako sam je u ponedeljak našla u žbunju iza naše kuće. Branislav se tada ponudio da je odvede do autobuske stanice i da je pošalje majci i ja sam je poslala sa njim. Juče sam čula da su ga uhapsili jer je majka saznala da je devojčica „upropašćena“, priča Marina. Dodaje da nikada ne bi pomislila da je njen dever sposoban za tako nešto.

Kad sam čula za to sva sam se naježila, deteta mi moga. On je tako dobar, ne znam šta mu je bilo. Njegova majka neprestano plače otkako je čula za hapšenje. Svi smo u šoku, kazala je zaprepašćena žena.

 


#   Centar za socijalni rad   Malošište   PU Niš   obljuba   lekarski pregled   sestričina
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima