Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковац: Пет нових камиона за одвоз смећа

rssBookmark and Share

Лесковац 28.03.2017. Јужна Србија Инфо

Компанија Пор Вернер Вебер набавила је пет нових камиона за одвоз смећа, а реч је о најсавременијим камионима оваквог типа, од којих сваки кошта по 160.000 евра.

Лесковац: Пет нових камиона за одвоз смећа

То је само једна од инвестиција ове компаније у току 2016. и у прва три месеца ове године, јер су у том периоду набавили и 10.000 канти за отпатке, као и 964 контејнера, па су укупно у овом периоду уложили 1.256.180 евра.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић, који је данас обишао представнике и раднике ове фирме, захвалио се компанији Пор Вернер Вебер што стално улаже средства у подизање квалитета својих услуга и што показује еколошку и друштену одговорност.

- И као што смо први у многим областима и иницијатори многих акција које су касније почеле да се реализују по Србији, тако смо пре четири године покренули акције уклањања дивљих депонија, које грађане не коштају ни динара, а значе много. До сада смо преко 130 депонија потпуно очистили а спровели смо и бројне акције уређења града, које и сада настављамо сваке суботе и недеље. У њиховој реализацији увек смо имали подршку компаније Пор Вернер Вебер, која нам увек бесплатно уступа камионе и депонује отпад, па им се и на томе захваљујем јер показују еколошку и друштвену одговорност, рекао је Цветановић.

Он је истакао и да је недавно упознао власника ове компаније са којим је разговарао о набавци најсавременијег возила за прање контејнера, за које треба издвојити од 300 до 500.000 евра.


#   Лесковац   Горан Цветановић   депонија   смеће   чистоћа   Пор Вернер Вебер
@CvetanovicG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима