Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovac: Pet novih kamiona za odvoz smeća

rssBookmark and Share

Leskovac 28.03.2017. Južna Srbija Info

Kompanija Por Verner Veber nabavila je pet novih kamiona za odvoz smeća, a reč je o najsavremenijim kamionima ovakvog tipa, od kojih svaki košta po 160.000 evra.

Leskovac: Pet novih kamiona za odvoz smeća

To je samo jedna od investicija ove kompanije u toku 2016. i u prva tri meseca ove godine, jer su u tom periodu nabavili i 10.000 kanti za otpatke, kao i 964 kontejnera, pa su ukupno u ovom periodu uložili 1.256.180 evra.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je danas obišao predstavnike i radnike ove firme, zahvalio se kompaniji Por Verner Veber što stalno ulaže sredstva u podizanje kvaliteta svojih usluga i što pokazuje ekološku i društenu odgovornost.

- I kao što smo prvi u mnogim oblastima i inicijatori mnogih akcija koje su kasnije počele da se realizuju po Srbiji, tako smo pre četiri godine pokrenuli akcije uklanjanja divljih deponija, koje građane ne koštaju ni dinara, a znače mnogo. Do sada smo preko 130 deponija potpuno očistili a sproveli smo i brojne akcije uređenja grada, koje i sada nastavljamo svake subote i nedelje. U njihovoj realizaciji uvek smo imali podršku kompanije Por Verner Veber, koja nam uvek besplatno ustupa kamione i deponuje otpad, pa im se i na tome zahvaljujem jer pokazuju ekološku i društvenu odgovornost, rekao je Cvetanović.

On je istakao i da je nedavno upoznao vlasnika ove kompanije sa kojim je razgovarao o nabavci najsavremenijeg vozila za pranje kontejnera, za koje treba izdvojiti od 300 do 500.000 evra.


#   Leskovac   Goran Cvetanović   deponija   smeće   čistoća   Por Verner Veber
@CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima