Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Награда за најбољег извозника

rssBookmark and Share

Београд 29.11.2011. Аutor : J.Kostić |

Агенција за страна улагања и промоцију извоза Србије (СИЕПА) одржаће конференцију за новинаре у среду, 30. новембра 2011. године у 12 часова у Прес сали Владе Србије, Немањина 11.

Награда за најбољег извозника

СИЕПА по осми пут организује доделу Награда за најбољег извозника 2011. године, која ће се одржати 7. децембра у свечаној сали Скупштине града Београда. Награде ће се додељивати у четири категорије - за најбољег извозника године, за најбољи нови извозни производ, за освајање новог тржишта, за најбољег извозника у категорији малих и средњих предузећа, а од ове године по први пут ће се доделити и специјална награда за најбољу жену предузетника.

На конкурс за најбољег извозника је пристигло преко 100 пријава, што показује велику заинтересованост домаћих коампанија да се, упркос кризи која је погодила нашу земљу, покажу на међународном тржишту.

На конференцији ће такође бити речи о резултатима активности СИЕПА на пољу промоције извоза Србије, како о наступима домаћих компанија на међународним сајмовима тако и о бесповратним средствима за домаћа мала и средња предузећа.

На конференцији ће учествовати: Божидар Лаганин, директор Агенције за страна улагања и промоцију извоза Србије, Дејан Јањатовић, члан извршног одбора ПроКредит банке (спонзор Награде за извозника године у категорији малих и средњих предузећа), Дарко Бабић, генерални директор ДХЛ Интернешнл Београд (спонзор Награде за извозника године у категорији освајање новог тржишта) и Небојша Бабић, директор Оранж Студија (спонзор Награде за извозника године у категорији најбољи извозни производ).


#   Београд   агенција   страна улагања
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима