Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nagrada za najboljeg izvoznika

rssBookmark and Share

Beograd 29.11.2011. Autor : J.Kostić |

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) održaće konferenciju za novinare u sredu, 30. novembra 2011. godine u 12 časova u Pres sali Vlade Srbije, Nemanjina 11.

Nagrada za najboljeg izvoznika

SIEPA po osmi put organizuje dodelu Nagrada za najboljeg izvoznika 2011. godine, koja će se održati 7. decembra u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Nagrade će se dodeljivati u četiri kategorije - za najboljeg izvoznika godine, za najbolji novi izvozni proizvod, za osvajanje novog tržišta, za najboljeg izvoznika u kategoriji malih i srednjih preduzeća, a od ove godine po prvi put će se dodeliti i specijalna nagrada za najbolju ženu preduzetnika.

Na konkurs za najboljeg izvoznika je pristiglo preko 100 prijava, što pokazuje veliku zainteresovanost domaćih koampanija da se, uprkos krizi koja je pogodila našu zemlju, pokažu na međunarodnom tržištu.

Na konferenciji će takođe biti reči o rezultatima aktivnosti SIEPA na polju promocije izvoza Srbije, kako o nastupima domaćih kompanija na međunarodnim sajmovima tako i o bespovratnim sredstvima za domaća mala i srednja preduzeća.

Na konferenciji će učestvovati: Božidar Laganin, direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije, Dejan Janjatović, član izvršnog odbora ProKredit banke (sponzor Nagrade za izvoznika godine u kategoriji malih i srednjih preduzeća), Darko Babić, generalni direktor DHL Internešnl Beograd (sponzor Nagrade za izvoznika godine u kategoriji osvajanje novog tržišta) i Nebojša Babić, direktor Oranž Studija (sponzor Nagrade za izvoznika godine u kategoriji najbolji izvozni proizvod).


#   Beograd   agencija   strana ulaganja
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima