Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Николић у штрајку, ДС му жели добро здравље

rssBookmark and Share

17.04.2011. Autor: Stefan Radović

Лидер СНС Томислав Николић у страначким просторијама у скупштини наставља штрајк глађу и жеђу, а његове присталице су се мирно разишле са платоа испред Дома народне скупштине. За то време у из кабинете председника Србије Бориса Тадића стигло је саопштање у коме се наводи да у ДС нису штрајковали глађу ни у време диктатуре Слододана Милошевића .

Николић у штрајку, ДС му жели добро здравље

-Ни у време диктатуре Слободана Милошевића Демократска странка није штрајковала глађу, већ се само часно и храбро борила да победи на изборима и по цену крађа. Зашто се неко ко се представља као европејац определио за метод уцењивања Србије сопственим животом, стоји у саопштењу ДС .

Зашто Србија опет треба да буде талац нечије политике, зар је то та будућност која се обећава грађанима Србије? Да ли се обесмишљава демократија када је јасно када се расписују избори? Да ли се обесмишљава и борба свих штрајкача глађу који су то радили због егзистенцијалних проблема, а које Николић нема?, питају се у Демократској странци.

Демократска странка Николићу жели добро здравље, и подсећа га као неког ко је истицао да је верник, да није хришћански покушавати суицид.

-Србији је потребна енергија, а не ново мучење и мрцварење. Томислав Николић греши, а као човек који мисли да је озбиљан, на то нема право, иако није једини који греши. Тражим од њега да моментално прекине свој штрајк, јер је то врхунска неодговорност према напаћеном друштву, које његова странка са владајућом коалицијом мрцвари из дана у дан. Такав поступак је за сваку особу јер не може сакрити, макар од нас, немоћ и политичку неодговорност. Проблеми Србије се не решавају тако. Читав живот се понашао политички неодговорно, изјавио је у Новом Пазару, председник ЛДП Чедомир Јовановић.


#   ДС   Томислав Николић   Чедомир Јовановић
@demokrate @predsednikrs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима