Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Градски превоз неће поскупети

rssBookmark and Share

21.08.2014. Танјуг

У Нишу, за сада, неће бити повећање цене карата градског превоза, рекао jе Саша Петрониjевић директор дирекциjе за jавни градски саобраћаj тог града и додао да ће нови превозници, изабрани на конкурсу, изаћи ће на нишке улице већ од 1. септембра

Ниш: Градски превоз неће поскупети
Поновљени конкурс за избор превозника у jавном градском саобраћаjу у Нишу jе завршен, отворена jе конкурсна документациjа, комисиjа jе потврдила да су понуђачи испунили услове конкурса и да са своjим возилима могу већ од 1. септембра да изађу на улице - изjавио jе Саша Петрониjевић директор дирекциjе за jавни градски саобраћаj у Нишу.
 
Петрониjевић jе рекао да jе конкурс спроведен по четири партиjе."Партиjу jедан поверили смо Нишекспресу, а партиjу четири Aеродрому. У поновљени поступак ишли смо за три и четири jер у првом конкурсу понуђачи нису имали потпуну документациjу и у jедном случаjу била jе понуђена превисока цена. За два понуђач jе био Ћурдић, а за три Aрива из Пожаревца" рекао jе Петрониjевић.
 
У поновљеном поступку имали смо само два понуђача и то су били исти као у првом поступку, али сада са употпуњеном документациjом. Oва два предузећа су и добила право да возе у Нишу, прецизирао jе Петрониjевић. 


#   градски превоз   Саша Петрониjевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима