Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отела шоферу кључеве бесна због кашњења аутобуса

rssBookmark and Share

18.04.2014. Блиц

Путница у „Ниш-експресовом“ аутобусу на линији Нишка Бања-Ледена стена отела је јуче око 13 сати возачу кључеве аутобуса и таксијем се упутила ка Нишу!

Отела шоферу кључеве бесна због кашњења аутобуса

До несвакидашњег инцидента дошло је јер је путница била наводно изнервирана због расправе возача с другом путницом, због чега је аутобус предуго стајао на стајалишту код „Електронске индустрије“.

После десетак минута, револтирана путница се вратила и бацила возачу кључеве у траву тако да их је возач тражио још пола сата док их није пронашао.

Из „Ниш-експреса“ је саопштено да је возач из најбоље намере покушао да обезбеди место за седење мајци с дететом, али је једна од путница кренула да се расправља.

У полицији је речено да је утврђен идентитет путнице која је узела кључеве, али да нема основа за поступање полиције, већ је на „Ниш-експресу“ да ли ће против ње поднети тужбу и предузети неке мере. Путница је, како незванично сазнајемо, изјавила да се изнервирала јер возач није желео да настави да вози, а она је журила код лекара у Клинички центар у Нишу.


#   аутобус   Ниш експрес   возачи   Клинички центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима