Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јовановић: Бивши челници зауставили развој града

rssBookmark and Share

Ниш 24.02.2017. Е.М. Јужна Србија Инфо

"Азил за псе, Чаирски колектор и реконструкција Душанове улице су само неке од иницијатива које су стајале на столу бившег градоначелника Ниша претходне четири године и нису реализоване у његовом мандату", изјавио је Бранислав Јовановић

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

"Због тога сам стално говорио како су он и његов заменик зауставили развој града“, каже Бранислав Јовановић, одборник коалиције „Ниш, мој град“  у Скупштини Града Ниша.

Он додаје да је одштета због уједа паса сваке године по више десетина милиона динара, како читамо у медијима.

„Приликом завршетка радова на прихватилишту за псе, лично сам бившем градоначелнику показао постојећу локацију прихватилишта за псе и указао на могућност изградње азила за псе на том месту где постоје сви услови као што су амбуланта, водоводна и канализациона мрежа и комплетна инфраструктура“, тврди Јовановић.

Он објашњава да је било потребно само изградити саобраћајницу од стотинак метара и доградити азил за псе на постојећој локацији, а не да Град плаћа енормне трошкове због судских спорова које води са оштећеним суграђанима због уједа паса.

„Што се тиче Чаирског колектора, такође је стручна служба Дирекције за изградњу града доставила претходном градоначелнику пре четири године идејно решење које он није одобрио. Тек сада се ради јавна набавка, креће са реализацијом и решава проблем отпадних вода из новог Клиничког центра“, наглашава Јовановић.

„Дакле, моје тврдње да су бивши челници зауставили развој града су поткрепљене чињеницама. Нисам био злонамеран нити се радило о политиканству“, закључује он.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Зоран Перишић   Бранислав Јовановић   Душанова улица  Азил за псе  колектор
@ProfdrPerisic @
[ Додај коментар ]