Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишу је потребан преокрет

rssBookmark and Share

Трг краља Милана 21.02.2016.

Данас на Тргу краља Милана у Нишу, активисти Покрета за Преокрет, разговарали су са грађанима Ниша, делили пропагандни материјал и том приликом упознали грађане са политиком и залагањем ове политичке организације.

Нишу је потребан преокрет

Грађани се најчешће жале на лош рад јавних предузећа, пре свега Топлане и Паркинг Сервиса, док млади истичу да је озбиљан проблем страначко запошљаваље.

Зато ми из Покрета за Преокрет сматрамо да је Нишу неопходан преокрет и да уместо партијске државе и партијских кадрова, државу и јавни сектор треба да воде стручни и способни и да млади не треба да се због неспособних политичара спремају да оду из земље већ да у уређеном друштву стечено знање уложе у бољу будућност Србије...

Залажемо се и да уместо празних обећања, грађанима Србије омогућити да достојанствено живе од свог рада, а они који су заслужили пензију од свог минулог рада, кажу из Покрета за Преокрет.

Итакли су и да Покрет за Преокрет није за улазак у НАТО, већ да је за војну неутралност Србије, додају из ове политичке организације.


#   Паркинг сервис     лош рад   градска власт   Трг краља Милана   Јавни сектор   Покрет за Преокрет
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима