Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саопштење СПС - Подршка Дачићу

rssBookmark and Share

08.09.2015. НТВ, Јужна Србија Инфо

Окружни и Градски одбор Социјалистичке партије Србије су, поводом објављивања снимка сусрета Ивице Дачића и Родољуба Радуловића, писаним путем упутили подршку председнику странке првом потпредседнику Владе Ивици Дачићу.

Саопштење СПС - Подршка Дачићу

У саопштењу Окружног одбора СПС-а које потписује његов председник Игор Новаковић оцењује се да је циљ био да се тајни снимци на којима се налазе Дачић и Радуловић злоупотребе у политичке сврхе. Напомиње се да ове материјале и МУП и безбедносне службе поседују скоро седам година, па је питање зашто су до сада ћутали.

И Градски одбор СПС-а пружа безрезервну подршку Ивици Дачићу и у саопштењу које потписује в.д. председника Жарко Ранковић оцењује објављивање снимака након толико година смишљеним ударом на доследну политику борбе коју Дачић води за социјалну правду, националне интересе и светлију будућност Србије на путу ка Европској унији.

Поменути снимци се, наводи се у саопштењу, појављују у тренутку када је Дачићева и популарност СПС-а у сталном порасту, а углед лидера социјалиста у свету огроман.

Ову, како кажу у нишком одбору странке, изрежирану медијску хајку,сматрају претњом по државни поредак и покушајем дестабилизације Владе Републике Србије.


#   СПС   афера   Ивица Дачић   Игор Новаковић   Жарко Ранковић   Градски одбор   Родољуб Радуловић
@socijalisti @DacicIvica @redinmind @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима