Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Saopštenje SPS - Podrška Dačiću

rssBookmark and Share

08.09.2015. NTV, Južna Srbija Info

Okružni i Gradski odbor Socijalističke partije Srbije su, povodom objavljivanja snimka susreta Ivice Dačića i Rodoljuba Radulovića, pisanim putem uputili podršku predsedniku stranke prvom potpredsedniku Vlade Ivici Dačiću.

Saopštenje SPS - Podrška Dačiću

U saopštenju Okružnog odbora SPS-a koje potpisuje njegov predsednik Igor Novaković ocenjuje se da je cilj bio da se tajni snimci na kojima se nalaze Dačić i Radulović zloupotrebe u političke svrhe. Napominje se da ove materijale i MUP i bezbednosne službe poseduju skoro sedam godina, pa je pitanje zašto su do sada ćutali.

I Gradski odbor SPS-a pruža bezrezervnu podršku Ivici Dačiću i u saopštenju koje potpisuje v.d. predsednika Žarko Ranković ocenjuje objavljivanje snimaka nakon toliko godina smišljenim udarom na doslednu politiku borbe koju Dačić vodi za socijalnu pravdu, nacionalne interese i svetliju budućnost Srbije na putu ka Evropskoj uniji.

Pomenuti snimci se, navodi se u saopštenju, pojavljuju u trenutku kada je Dačićeva i popularnost SPS-a u stalnom porastu, a ugled lidera socijalista u svetu ogroman.

Ovu, kako kažu u niškom odboru stranke, izrežiranu medijsku hajku,smatraju pretnjom po državni poredak i pokušajem destabilizacije Vlade Republike Srbije.


#   SPS   afera   Ivica Dačić   Igor Novaković   Žarko Ranković   Gradski odbor   Rodoljub Radulović
@socijalisti @DacicIvica @redinmind @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima