Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прегазио дечака и побегао

rssBookmark and Share

13.11.2010. Извор: ТАНЈУГ, Новости

Беживотно тело шеснаестогодишњег дечака пронађено је на улазу у село Бабин Поток код Прокупља, саопштила је прокупачка полиција.

Сумња се, како наводе из полиције, да је дечак страдао у саобраћајној несрећи коју је изавао возач који је побегао са лица места.

Прегазио дечака и побегао

Полиција је пронашла аутомобил „форд“ нишких таблица, са поломљеном шофершајбном и хаубом


Беживотно тело 16-огодишњег И. С. из Доње Расоваче код Прокупља пронађено је у суботу ујутру поред пута на улазу у село Бабин Поток надомак овог града. Како истичу у Полицијској управи у Прокупљу, дечака је у ноћи између петка и суботе прегазио аутомобил, који је после удеса одмах нестао. Случај о несрећи пријавили су мештани, у суботу ујутру око осам сати, а полиција је одмах изашла на место несреће. Објаснивши да је беживотно тело дечака пронашла његова комшиница која се враћала из продавнице, полицију је о несрећи обавестио Јован Митровић из овог села.

- Тело настрадалог дечака било је на метар-два са леве стране пута у правцу Прокупља. Иако је на месту где се догодила несрећа пут мало кривудав, тешко је поверовати да је возач изгубио контролу над воланом аутомобила - испричали су „Новостима“ очевици догађаја, који су шокирани трагедијом, а пре свега гестом возача који је побегао са лица места.

- Тело малолетника налазило се на банкини поред пута и постоји основана сумња да је прегажен аутомобилом. Наложена је обдукција, а истрага је још увек у току - рекао је Дејан Милосављевић, истражни судија за малолетнике Основног суда у Прокупљу, који је обавио истражне радње.

Породица настрадалог дечака, која живи у селу Доња Расовача (иако се дечак водио на адреси у Прокупљу, где је похађао школу), о несрећи је обавештена тек око поднева.

Према незваничним сазнањима, полиција је пронашла аутомобил за који се претпоставља да је прегазио дечака. Возило марке „форд“ нишких таблица, са поломљеном шофершајбном и хаубом, пронађено је у гаражи у селу Држановцу, док је власник аутомобила Б. С. (35) у бекству.



#   полиција   концерт   Светлана Ражнатовић   истражни судија   Бабин Поток   беживотно тело
@CRaznatovic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима