Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pregazio dečaka i pobegao

rssBookmark and Share

13.11.2010. Izvor: TANJUG, Novosti

Beživotno telo šesnaestogodišnjeg dečaka pronađeno je na ulazu u selo Babin Potok kod Prokuplja, saopštila je prokupačka policija.

Sumnja se, kako navode iz policije, da je dečak stradao u saobraćajnoj nesreći koju je izavao vozač koji je pobegao sa lica mesta.

Pregazio dečaka i pobegao

Policija je pronašla automobil „ford“ niških tablica, sa polomljenom šoferšajbnom i haubom


Beživotno telo 16-ogodišnjeg I. S. iz Donje Rasovače kod Prokuplja pronađeno je u subotu ujutru pored puta na ulazu u selo Babin Potok nadomak ovog grada. Kako ističu u Policijskoj upravi u Prokuplju, dečaka je u noći između petka i subote pregazio automobil, koji je posle udesa odmah nestao. Slučaj o nesreći prijavili su meštani, u subotu ujutru oko osam sati, a policija je odmah izašla na mesto nesreće. Objasnivši da je beživotno telo dečaka pronašla njegova komšinica koja se vraćala iz prodavnice, policiju je o nesreći obavestio Jovan Mitrović iz ovog sela.

- Telo nastradalog dečaka bilo je na metar-dva sa leve strane puta u pravcu Prokuplja. Iako je na mestu gde se dogodila nesreća put malo krivudav, teško je poverovati da je vozač izgubio kontrolu nad volanom automobila - ispričali su „Novostima“ očevici događaja, koji su šokirani tragedijom, a pre svega gestom vozača koji je pobegao sa lica mesta.

- Telo maloletnika nalazilo se na bankini pored puta i postoji osnovana sumnja da je pregažen automobilom. Naložena je obdukcija, a istraga je još uvek u toku - rekao je Dejan Milosavljević, istražni sudija za maloletnike Osnovnog suda u Prokuplju, koji je obavio istražne radnje.

Porodica nastradalog dečaka, koja živi u selu Donja Rasovača (iako se dečak vodio na adresi u Prokuplju, gde je pohađao školu), o nesreći je obaveštena tek oko podneva.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je pronašla automobil za koji se pretpostavlja da je pregazio dečaka. Vozilo marke „ford“ niških tablica, sa polomljenom šoferšajbnom i haubom, pronađeno je u garaži u selu Držanovcu, dok je vlasnik automobila B. S. (35) u bekstvu.



#   policija   koncert   Svetlana Ražnatović   istražni sudija   Babin Potok   beživotno telo
@CRaznatovic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima