Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ресторан на нишком аеродрому поново ради

rssBookmark and Share

15.09.2015. Fly From Nis, А.П., А.С.

Путници на нишком аеродрому коначно ће моћи да се освеже и окрепе, јер је ресторан у склопу ваздушне луке добио новог власника.

Фото: Fly From Nis
Фото: Fly From Nis

Путници коју су јутрос полетели за Малме, али и они који су допутовали из овог града у Шведској, имали су прилику да буду први гости новоотвореног ресторана.

Овај објекат није радио годинама, а директор Аеродрома “Константин Велики” Владица Ђурђановић каже да је ресторан “извучен” из стечајне масе одлуком суда који је утврдио да је бесправно и био део стечаја предузећа “Аеродромтурс” које је раније управљало њиме.

-Након те одлуке ми смо одмах расписали оглас и изабрали најбољег понуђача. Уговор је потписан на 3 године и ресторан сада ради и доступан је свим нашим путницима - каже Ђурђановић.

Фото: Fly From Nis

Поред освежења - кафе и сокова, у ресторану путници могу да пробају и готова јела. На Аеродрому кажу да отварање оваквог објекта представља корак више ка даљем развоју нишке ваздушне луке.

-Увођењем угоститељских услуга на Аеродрому свакако ће задовољство путника порасти, с обзиром на то да нам је задовољство путника на првом месту. Трудимо се максимално колико смо у могућности да све што је у нашој моћи учинимо како би наши путници били задовољни - каже Иванка Станисављевић, ПР Аеродрома Ниш.

Директор Ђурђановић каже да је према уговору нови власник у обавези да угости све путнике у време летова, а остале његове активности спроводи “у споственој режији”. Радно време, како смо сазнали у самом ресторану који је отворен за све госте, биће сваког дана од 8 до 22 сата.


#   ресторан     путовање   аеродром Константин Велики   Иванка Станисављевић   Fly from Nis   Владица Ђурђановић   радно време
@NisAirport @FLYFROMNIS @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима