Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Два посла - за једну плату!

rssBookmark and Share

12.04.2011. Autor: Stefan Radović

И док се докторка медицине Надица Дељанин српски речено ’’разваљује’’ од посла, јер осим својих пацијената прегледа и пацијенте садашње директорке Дома здравља Љиљане Арсенијевић, остали лекари уживају не марећи за своју колегиницу.

Два посла - за једну плату!

Испред ординације Др Надице Дељанин дневно чека и по педесетак пацијената јер осим својих Надица прегледа и све пацијенте садашње директорке Дома здравља у Куршумлији, и све то за само једну плату, сазнаје портал ЈужнаСрбија од добро обавештеног извора из ове здравствене установе.

-О решавању овог проблема надлежни у Дому здравља у Куршумлији и не говоре, а Др Надица, која је до скоро радила и као професор у Средњој школи, има толику гужву да током своје смене не стигне да прегледа све пацијенте, тврди наш извор.

Пацијенти са којима је наш новинар разговарао о поменутој докторки имају само речи хвале, а на овај начин она доказује колико је хумана тврде они .

-Ја имам своје пацијенте и не прегледам ничије више сем ако се не ради о хитним случајевима. Знам за проблем о коме причате, али то треба да реши директорка, а не ја, каже за нашу Новинску агенцију докторка из Дома здравља у Куршумлији (име познато редакцији) .

До закључења овог текста нисмо успели да добијемо изјаву надлежних из осве здравствене установе, али смо зато сазнали да за Др Надицу не постоји пауза као за остале лекаре, јер за то због огромног броја пацијената нема времена .

-Због овакве ситуације долази до честог вербалног сукоба између пацијента и сестре на шалтеру јер се чека и по неколико сати, закључује наш извор.

 


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима