Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dva posla - za jednu platu!

rssBookmark and Share

12.04.2011. Autor: Stefan Radović

I dok se doktorka medicine Nadica Deljanin srpski rečeno ’’razvaljuje’’ od posla, jer osim svojih pacijenata pregleda i pacijente sadašnje direktorke Doma zdravlja Ljiljane Arsenijević, ostali lekari uživaju ne mareći za svoju koleginicu.

Dva posla - za jednu platu!

Ispred ordinacije Dr Nadice Deljanin dnevno čeka i po pedesetak pacijenata jer osim svojih Nadica pregleda i sve pacijente sadašnje direktorke Doma zdravlja u Kuršumliji, i sve to za samo jednu platu, saznaje portal JužnaSrbija od dobro obaveštenog izvora iz ove zdravstvene ustanove.

-O rešavanju ovog problema nadležni u Domu zdravlja u Kuršumliji i ne govore, a Dr Nadica, koja je do skoro radila i kao profesor u Srednjoj školi, ima toliku gužvu da tokom svoje smene ne stigne da pregleda sve pacijente, tvrdi naš izvor.

Pacijenti sa kojima je naš novinar razgovarao o pomenutoj doktorki imaju samo reči hvale, a na ovaj način ona dokazuje koliko je humana tvrde oni .

-Ja imam svoje pacijente i ne pregledam ničije više sem ako se ne radi o hitnim slučajevima. Znam za problem o kome pričate, ali to treba da reši direktorka, a ne ja, kaže za našu Novinsku agenciju doktorka iz Doma zdravlja u Kuršumliji (ime poznato redakciji) .

Do zaključenja ovog teksta nismo uspeli da dobijemo izjavu nadležnih iz osve zdravstvene ustanove, ali smo zato saznali da za Dr Nadicu ne postoji pauza kao za ostale lekare, jer za to zbog ogromnog broja pacijenata nema vremena .

-Zbog ovakve situacije dolazi do čestog verbalnog sukoba između pacijenta i sestre na šalteru jer se čeka i po nekoliko sati, zaključuje naš izvor.

 


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima