Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сви би на преглед код Славице Ђукић - Дејановић

rssBookmark and Share

26.06.2011. Стефан Радовић

Прва дама српског парламента Славица Ђукић-Дејановић викендом се бави оним за шта се и школовала - предаје на Медицинском факултету и ради као неуропсихијатар у Клиничком центру у Крагујевцу.

Сви би на преглед код Славице Ђукић - Дејановић

Славица Ђукић-Дејановић живи и ради од конституисања скупштинског сазива у јуну 2008. године.Тако је провела и овај викенд у родном Крагујевцу, где од 1982. ради на Клиници за психијатрију тамошњег Клиничког центра као неуропсихијатар.

Осим тога, председница парламента држи предавања студентима Медицинског факултета Универзитета у Крагујевцу .

Осим што председава парламентом, ради као професор и неуропсихијатар, Дејановићева однедавно даје стручне савете и припадницима МСМ популације (мушкарци који имају секс с мушкарцима, прим. аут.) у недавно отвореном Дроп ин центру у Крагујевцу .

Како кажу грађани са којима смо разговарали а који су желели да закажу преглед до прве даме парламента о којој имају само речи хвале је јако тешко доћи јер због обавеза у Скупштини Србије на Клиничком центру у Крагујевцу Ђјукић-Дејановић је само повремено .

-Због својих обавеза које има у Влади Србије Славица Ђукић- Дејановић само повремено ради амбулантне прегледа на клиници за психијатрију Клиничког центра у Крагујевцу. Број пацијената који желе да се прегледају код Ђукић-Дејановић која је иначе по професији неуропсихијатар је велики и ако се труди да свима изађе у сусрет то је не могуће,Каже за портал Јузна Србија извор близак првој дами Српског парламента.

Да је заиста тешко заказати преглед код Др.Славице Ђукић -Дејановић уверио се и наш новинар којем се на броју председнице скупштине Србије упорно јављала секретарица која нам је објаснила да је то због тога што је ''Председница у великој гужви,највероватније искључила мобилни'' па су позиви усмерени ка секретарици.

Славица Ђукић - Дејановић је поред свега аутор седам књига као и оснивач Психијатриске дневне болнице у Крагујевцу,жена змај нема шта...

 

УСКОРО ! Само на порталу www.JuznaSrbija.com Интервију са председницом скупштине Србије Славицом Ђукић - Дејановић .


#   Славица Ђукић-Дејановић   преглед
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима