Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Svi bi na pregled kod Slavice Đukić - Dejanović

rssBookmark and Share

26.06.2011. Stefan Radović

Prva dama srpskog parlamenta Slavica Đukić-Dejanović vikendom se bavi onim za šta se i školovala - predaje na Medicinskom fakultetu i radi kao neuropsihijatar u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Svi bi na pregled kod Slavice Đukić - Dejanović

Slavica Đukić-Dejanović živi i radi od konstituisanja skupštinskog saziva u junu 2008. godine.Tako je provela i ovaj vikend u rodnom Kragujevcu, gde od 1982. radi na Klinici za psihijatriju tamošnjeg Kliničkog centra kao neuropsihijatar.

Osim toga, predsednica parlamenta drži predavanja studentima Medicinskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu .

Osim što predsedava parlamentom, radi kao profesor i neuropsihijatar, Dejanovićeva odnedavno daje stručne savete i pripadnicima MSM populacije (muškarci koji imaju seks s muškarcima, prim. aut.) u nedavno otvorenom Drop in centru u Kragujevcu .

Kako kažu građani sa kojima smo razgovarali a koji su želeli da zakažu pregled do prve dame parlamenta o kojoj imaju samo reči hvale je jako teško doći jer zbog obaveza u Skupštini Srbije na Kliničkom centru u Kragujevcu Đjukić-Dejanović je samo povremeno .

-Zbog svojih obaveza koje ima u Vladi Srbije Slavica Đukić- Dejanović samo povremeno radi ambulantne pregleda na klinici za psihijatriju Kliničkog centra u Kragujevcu. Broj pacijenata koji žele da se pregledaju kod Đukić-Dejanović koja je inače po profesiji neuropsihijatar je veliki i ako se trudi da svima izađe u susret to je ne moguće,Kaže za portal Juzna Srbija izvor blizak prvoj dami Srpskog parlamenta.

Da je zaista teško zakazati pregled kod Dr.Slavice Đukić -Dejanović uverio se i naš novinar kojem se na broju predsednice skupštine Srbije uporno javljala sekretarica koja nam je objasnila da je to zbog toga što je ''Predsednica u velikoj gužvi,najverovatnije isključila mobilni'' pa su pozivi usmereni ka sekretarici.

Slavica Đukić - Dejanović je pored svega autor sedam knjiga kao i osnivač Psihijatriske dnevne bolnice u Kragujevcu,žena zmaj nema šta...

 

USKORO ! Samo na portalu www.JuznaSrbija.com Interviju sa predsednicom skupštine Srbije Slavicom Đukić - Dejanović .


#   Slavica Đukić-Dejanović   pregled
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima