Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Свљишко руководство у посети министарствима

Bookmark and Share

Београд 07.09.2011. Аutor :Marko Miladinović

Приоритет посете – решавање горућег проблема водоснабдевања, могућност активирања нових изворишта воде, нови камион ауто-смећар комуналцу.

Свљишко руководство у посети министарствима

Сврљиг, 7. Септембар 2011 (Јужна Србија ) – Председник општине Сврљиг Милија Милетић данас ће заједно са директором Јавног комуналног стамбеног предузећа Сврљиг посетити Београд где ће боравити у Министарству пољопривреде, животне средине у дирекцији воде, као и у Геолошком институту Србије.

А све то у циљу решавања проблема водоснабдевања у сврљишкој општини, јер је то трнутно један од горућих проблема. На првом састанку који је одржан у општини Сврљиг са људима из Геолошког института Србије, разговарано је о активирању постојећих потенцијала у водоснабдевању а потом следи процес истраживања потенцијалних нових изворишта воде и рудних и минералних налазишта, данас ће се ови преговори наставити.

Између Министарства животне средине и ЈКСП – Сврљиг 29. августа ове године потписан је уговор о набавци новог камиона ауто смећара, где ово предузеће има само десет одсто учешча у куповини а Министарство осталих деведесет. По речима директора ЈКСП Сврљиг испорука овог возила очекује се у току наредног месеца.

 


#   Београд   Јужна Србија регион   Сврљиг   Милија Милетић   председник општине
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима