Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Svljiško rukovodstvo u poseti ministarstvima

Bookmark and Share

Beograd 07.09.2011. Autor :Marko Miladinović

Prioritet posete – rešavanje gorućeg problema vodosnabdevanja, mogućnost aktiviranja novih izvorišta vode, novi kamion auto-smećar komunalcu.

Svljiško rukovodstvo u poseti ministarstvima

Svrljig, 7. Septembar 2011 (Južna Srbija ) – Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić danas će zajedno sa direktorom Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig posetiti Beograd gde će boraviti u Ministarstvu poljoprivrede, životne sredine u direkciji vode, kao i u Geološkom institutu Srbije.

A sve to u cilju rešavanja problema vodosnabdevanja u svrljiškoj opštini, jer je to trnutno jedan od gorućih problema. Na prvom sastanku koji je održan u opštini Svrljig sa ljudima iz Geološkog instituta Srbije, razgovarano je o aktiviranju postojećih potencijala u vodosnabdevanju a potom sledi proces istraživanja potencijalnih novih izvorišta vode i rudnih i mineralnih nalazišta, danas će se ovi pregovori nastaviti.

Između Ministarstva životne sredine i JKSP – Svrljig 29. avgusta ove godine potpisan je ugovor o nabavci novog kamiona auto smećara, gde ovo preduzeće ima samo deset odsto učešča u kupovini a Ministarstvo ostalih devedeset. Po rečima direktora JKSP Svrljig isporuka ovog vozila očekuje se u toku narednog meseca.

 


#   Beograd   Južna Srbija region   Svrljig   Milija Miletić   predsednik opštine
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima