Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Због мраза пуцају цеви!

rssBookmark and Share

Куршумлија 04.02.2012. Аutor : M.Gajić |

Ниске температуре изазвале су и пуцање водомера и водоводних цеви у Куршумлији , због чега су нека насеља без воде за пиће, изјавила је Весна Јаковљевић председница општине.

Због мраза пуцају цеви!

Ниске температуре и наредних дана !

Весна Јаковљевић председница општине Куршумлија у којој је због снежних падавина и хладног времена проглашено ванредно стање изјавила је да због ниске температуре пуцају водоводне цеви на неколико локација у граду због чега су нека насеља без воде за пиће.

У чишћење улица од снега и пробијање сметова у планинским подручјима укључили су се и припадници Војске Србије који ће са тим активностима наставити и током викенда.

Због ниских температура повећана је и потрошња струје у Електродистрибуцији у Куршумлији кажу да неће бити рестрикција струје .

Због смрзавања горива аутобуски поласци у Куршумлији каснили су у скоро свим правцима просечно по 15 минута.

-Стационар Дома здравља је препун јер су ту збринуте и особе из завејаних планинских села , Казали су ''Јужној Србији''  у овој здравственој установи.

Влада републике Србије препоручује надлежним органима јединице локалне самоуправе, града, да у складу са својим надлежностима смање употребу електричне енергије за јавну расвету, паное и светлеће рекламе , саопштено је из Владе .


#   Куршумлија   ванредно стање   Весна Јаковљевић   Влада Републике Србије
@Vlada_SR @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима