Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zbog mraza pucaju cevi!

rssBookmark and Share

Kuršumlija 04.02.2012. Autor : M.Gajić |

Niske temperature izazvale su i pucanje vodomera i vodovodnih cevi u Kuršumliji , zbog čega su neka naselja bez vode za piće, izjavila je Vesna Jakovljević predsednica opštine.

Zbog mraza pucaju cevi!

Niske temperature i narednih dana !

Vesna Jakovljević predsednica opštine Kuršumlija u kojoj je zbog snežnih padavina i hladnog vremena proglašeno vanredno stanje izjavila je da zbog niske temperature pucaju vodovodne cevi na nekoliko lokacija u gradu zbog čega su neka naselja bez vode za piće.

U čišćenje ulica od snega i probijanje smetova u planinskim područjima uključili su se i pripadnici Vojske Srbije koji će sa tim aktivnostima nastaviti i tokom vikenda.

Zbog niskih temperatura povećana je i potrošnja struje u Elektrodistribuciji u Kuršumliji kažu da neće biti restrikcija struje .

Zbog smrzavanja goriva autobuski polasci u Kuršumliji kasnili su u skoro svim pravcima prosečno po 15 minuta.

-Stacionar Doma zdravlja je prepun jer su tu zbrinute i osobe iz zavejanih planinskih sela , Kazali su ''Južnoj Srbiji''  u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Vlada republike Srbije preporučuje nadležnim organima jedinice lokalne samouprave, grada, da u skladu sa svojim nadležnostima smanje upotrebu električne energije za javnu rasvetu, panoe i svetleće reklame , saopšteno je iz Vlade .


#   Kuršumlija   vanredno stanje   Vesna Jakovljević   Vlada Republike Srbije
@Vlada_SR @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima