Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Железница укида локалне возове

rssBookmark and Share

Ниш 09.05.2011. Извор: Бета

Железница Србије најавиле су укидање неколико локалних возова, међу којима су и сви путнички возове на линији Ниш-Прокупље-Мердаре, Зајечар-Ниш и Београд-Лапово-Ниш

Железница укида локалне возове

У саопштењу се наводи и да ће неке линије бити укинуте или скраћене, на пругама Београд-Краљево, Ниш-Прокупље-Мердаре, Зајечар-Ниш, Београд-Суботица, Краљево-Звечан и Београд-Лапово-Ниш.

У неким од тих возова није било довољно путника, на неким од тих релација недостајала су возна средства, а на појединим деоницама је потребно рационалније и ефикасније организовати железнички превоз.

На прузи Београд-Краљево неће саобраћати Интер-сити Србија, воз који је из главног града полазио у 14.55, а из Краљева у 3.55. На прузи Зајечар-Ниш воз који по реду вожње полази из Зајечара за Ниш у 3.30 саобраћаће само до Књажевца, док возови са поласком из Ниша за Зајечар у 7.20 и у 15.44 сати, као и из Зајечара у 11.55и за Ниш и у 19.40 за Књажевац, од данас не саобраћају.

Неће саобраћати ни сви локални путнички возови на релацији Ниш-Прокупље-Мердаре.

Композиције које из Новог Сада полазе 22.19 сати за Суботицу, из Суботице у 22.20 сати за Нови Сад, из Краљева у 20.20 сати за Звечан и из Звечана у поноћ за Краљево, од данас неће саобраћати.

Путнички воз са поласком из Београда у 19.35 за Ниш саобраћаће само до Лапова, а композиција из Ниша у 19.20 за Београд возиће такође само до Лапова.

Локални путнички возови из Ниша у 23.20 сати за Лапово и из Београда у 23.37 сати за Лапово до даљег неће саобраћати.


#   Ниш   Београд   Нови Сад
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима