Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

„Зимски дани у Медијани, за бебу више“

rssBookmark and Share

Медијана градска општина 30.12.2017. Јужна Србија Инфо

Почели су „Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“ у организацији Градске општине Медијана и Комисије за младе и пронаталитетну политику ове општине. Током три дана трајања деца ће се дружити са деда Мразом и њима драгим ликовима из бајки и цртаних филмова. Градска општина Медијана је за најмлађе обезбедила и мноштво поклона, слаткише, сокове, прилику да своје жеље напишу или кажу Деда Мразу.

„Зимски дани у Медијани, за бебу више“

Циљ још једне у низу манифестације је да се деци Ниша и Градске општине Медијана новогодишњи празници учине што радоснијим и родитељима помогне да тих дана њихова деца буду најсрећнија. Комисија за младе и пронаталитетну политику највеће нишке општине 2017. годину посветила је најмлађима, па ће је и завршити дружењем са њима.

За ову прилику постављена је и украшена кућица на бини у Парку Светог Саве, са саоницама у којој Деда Мраз разговара са сваким својим гостом. Саонице и ирваси незаобилазни су део новогодишње чаролије у најлепшем нишком парку, а које је за своје најмлађе суграђане и госте обезбедила Градска општина Медијана.

„Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“ трајаће до недеље, 31. децембра, у суботу, 30. децембра од 11.00 до 16.00 сати, а последњег дана ове године од 11 до 15 сати.


#   Медијана градска општина   Деда Мраз   градске општине   Градска општина   Медијана за бебу више   Зимски дани
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима