Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Чеси се збунили па уместо у Ницу, слетели у Ниш!?

rssBookmark and Share

13.12.2016. М.С. Грађанин портал, Јужна Србија Инфо

Четворо младих Чеха се уместо у Ници неочекивано нашло у Нишу јер нису могли да замисле да ће их авион уместо у Француску довести до највећег града јужне Србије, преноси интернет портал Topky.sk.

Илустрација: Јужна Србија
Илустрација: Јужна Србија

Њих су очигледно збунила слична имена градова, па су пред пред празнике у Француској ушли у авион компаније "Рајан ер" на релацији Братислава – Ниш.

Ирски нискотарифни авио превозник у Словачкој рекламира продужене викенде у Нишу и редовни лет од 31. октобра. а како се наводи у тексту њих је изгледа „заврнуо“ организатор путовања.

Текст навиоди да је група Чеха путовала из Братиславе у Ницу, али тек по слетању су схватили да су слетели на потпуно другом месту. Организатор заправо није знао да постоји лет из Братиславе до Ниша у овој години.

Извините, да ли смо ми уопште у Француској, упитали су по слетању.

Кратко им је одговорено:

Не, али имаће те прилику да будете на продуженом викенду у прелепом српском месту Нишу. То је и велики историјски град, речено им је на аеродрому „Константин Велики“.

Два чешка пара уместо у Ници дочекало је јуче облачно небо у Нишу, те су у неверици питали посаду Рајанера зар их није довезао у Француску, рекао је данас за словачки портал Топкy.ск један од чланова посаде.

Чеси су у Ници имали резервисан хотел, али ће у Нишу остати до петка, јер тек тада имају лет за Братиславу, наводи овај портал.

Коментара: 0


#   Рајан ер   Братислава
@Ryanair @


 


[ Додај коментар ]