Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Česi se zbunili pa umesto u Nicu, sleteli u Niš!?

rssBookmark and Share

Niš 13.12.2016. M.S. Građanin portal, Južna Srbija Info

Četvoro mladih Čeha se umesto u Nici neočekivano našlo u Nišu jer nisu mogli da zamisle da će ih avion umesto u Francusku dovesti do najvećeg grada južne Srbije, prenosi internet portal Topky.sk.

Ilustracija: Južna Srbija
Ilustracija: Južna Srbija

Njih su očigledno zbunila slična imena gradova, pa su pred pred praznike u Francuskoj ušli u avion kompanije "Rajan er" na relaciji Bratislava – Niš.

Irski niskotarifni avio prevoznik u Slovačkoj reklamira produžene vikende u Nišu i redovni let od 31. oktobra. a kako se navodi u tekstu njih je izgleda „zavrnuo“ organizator putovanja.

Tekst naviodi da je grupa Čeha putovala iz Bratislave u Nicu, ali tek po sletanju su shvatili da su sleteli na potpuno drugom mestu. Organizator zapravo nije znao da postoji let iz Bratislave do Niša u ovoj godini.

Izvinite, da li smo mi uopšte u Francuskoj, upitali su po sletanju.

Kratko im je odgovoreno:

Ne, ali imaće te priliku da budete na produženom vikendu u prelepom srpskom mestu Nišu. To je i veliki istorijski grad, rečeno im je na aerodromu „Konstantin Veliki“.

Dva češka para umesto u Nici dočekalo je juče oblačno nebo u Nišu, te su u neverici pitali posadu Rajanera zar ih nije dovezao u Francusku, rekao je danas za slovački portal Topky.sk jedan od članova posade.

Česi su u Nici imali rezervisan hotel, ali će u Nišu ostati do petka, jer tek tada imaju let za Bratislavu, navodi ovaj portal.

Komentara: 0


#   Niš   Francuska  turisti  aerodrom Konstantin Veliki   Rajan er   Bratislava  Slovačka  Nica
@


 


[ Dodaj komentar ]